LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, May 30, 2014

2.2.4. Profilaktine Plauku Prieziura - Plaukai, paveikti cheminio susukavimo ar dazymo


Cheminis plauku apdorojimas yra plauku pazeidimo priezastis. Sio apdorojimo metu virsutinis apsauginis kutikules su ja pakeliamas ir suminkstinamas, tampa labiau pazeidziamas mechaniniu priemonius.
Plaukus sukuojant cheminiu budu, redukuojama keratino disulfido jungtis, kuri nuo jo struktura. Del molekules perorientacijos plaukai susiraito. Kai kurios disulfido neitralizacijos budu, taciau didzioji dalis lieka pazeista. Virsutinis apsauginis kaip virsius taip pat susilpneja (1 pav).
Plaukai sviesinami del kortekso melanino pigmento osidacines chemines reakcijos. Kaip pigmenta, sviesinimo priemone, ji pazeisdama, turi prasiskverbti pro virsutini kuteliu ir dali kortekso. Tuo pat metu vyksta salutine reakcija, pazeidzianti disulfido jungtis sumazinamas plauku elastingumas.

1. Carin

Cia galejo buti jusu reklama... +370 448 59979, +370 616 84061
christin.pelz@gmail.com

2. Wella
- "Wella" balzamas.  Perlamutrinis balzamas su rozmarinu dazytiems ir silpniems plaukams tepamas ant istlautu plauku. Laikoma 2 minutes ir isskalaujama.
- "Opta" biologinis keratino stipriklis "Opta" stiprina plauku keratina, pasalina peroksido ir amoniako likucius is plauku, sustiprina chemini susukavima ir suteikia blizgesi dazytiems plaukams. Vartojama tuoj po cheminio susukavimo ar dazymo. Isplauti plaukai tilygiai sudrekinami "Opta". Veikimo laikas  3 minutes, isskalaujama.
- apsaugine skalavimo priemone dazytiems ir sviesintiems plaukams, kroiterazidas neutralizuoja amoniako ir peroksido likucius plaukuose, suregulioja plauku, galvos odos fiziologini rugsiu, sarmu balansa. Fiksuoja dazytu plauku spalva, suteilia jiems blizgesio, elastingumo, palengvina issukavima. Vartojama po kiekvieno plauku plovimo. Kloiterazidu istepami plaukai laikoma 2-3 minutes, isskalaujama.

3. Cutrin
- kiausininius lecitininis sampunas dazytiems plaukams. Jame yra proteino junginiu bei lecitino. Sie komponentai gerai susigeria i plaukus, juos stiprina, suteikia elastingumo ir blizgesio. Itrinti plaukus sampunu ir palikti 2 min. putas plaukuose, isskalauti.
- saugantis (protect) sampunas dazytiem plaukams. Sis sampunas pagamintas is komplekso komponentu, kurie apsaugo ir paryskina dazytu plauku spalva. Be to, jame yra D-pantenolio, kuris stiprina virsutini plauku sluokksi.
- saugantis (protect) sampunas plaukams po cheminio susukavimo. Sampune yra kvieciu, selenu ekstrakto ir jojobas aliejaus, kuris drekina plaukus ir palaiko naturalu dregmes balansa.
- "Protect" kondicionierius dazytiems plaukams. Apsaugo plauku pigmenta nuo isorinio kenksmingo poveikio. Dazyti plaukai buna poringi ir todel ypac gerai absorbuoja kationaktyvius (kondicionuojancius) elementus, esancius siame balzame. Jame yra specialus komponentas GMPTA, kuris uzpildo plauku poras, atgaivina plaukus ir suteikia jiems sveika blizgesi. Jis padeda plauku pavirsiuje suformuoti sluoksni, kuris apsaugo plaukus nuo isoriniu pakenkimu.
- "Protect" kondicionierius plaukams po cheminio susukavimo. Jo sudetyje yra jojobos aliejaus ir kvieciu daigu ekstrakto, kuriuos plaukai gerai absorbuoja. Sureguliuojamas plauku dregmes balansas - jie tampa purus ir svelnus. Masazuojant sutepti isplautus plaukus, palaikyti 2-3 minutes, isskalauti.

http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

No comments:

Post a Comment