LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Saturday, May 31, 2014

2.3.3. Gydomoji Plauku Prieziura - Plaukai, paveikti cheminio susukavimo ar dazymo


Daznai cheminiu budu susukuoti ir nudazyti plaukai, ypac sviesinti, nusausena, praranda blizgesi. Siu proceduru metu virsutinis apsauginis kutikules sluoksnis yra pakeliamas, suminkstinamas, pasidaro labiau pazeidziamas mechaniniu priemoniu (sukavimo), ypac kai plaukai dregni.
Patartina vartiti tokias gydymo priemones:
1. Carin
"Imunal Keratin" ampules. Tai modernus plauku prieziuros preparatas keratinas - pagrindine plauku sudedamoji dalis, skysta forma, turintis dviguba poveiki. Atkuriancios medziagos - keratinas ir aminorugstis - prasiskverbia i plauku  pavirsini sluoksni ir stabilizuoja plaukus is vidaus. Keratinas ir proteinai - apgaubia plaukus, apsaugo juos, suvienodina plauku struktura ir tai suteikia plaukams gausumo bei blizgesio. Preparatas tepamas ant isplautu plauku, neskalaujama.
2. Cutrin
- "Protect" drekinamasis kondicinierius. Tai sstipraus poveikio kremo pavidalo balzamas, ypac tinkantis dazyliems ir sausiems plaukams. Jo sudetyje yra daug komponentu, paryskinanciu plauku spalva, taip pat D-pantenolino, kuris palaiko reikiama plauku dregmes balansa. Plaukai pradeda blizgeti ir pasidaro paslankus sukuoti. Balzamas masazuojant itrinamas i plaukus, ypac i ju galus. Palaikyti 5-10 min., jei norima suintensyvinti poveiki - reikia pasildyti isskalauti.
- "Protect" kondicionuojancios putos paveiktiems plaukams. Juose yra efektingai veikianciu kondicionuojanciu amino janginiu, kurie atkuria pazeista plauku struktura. Sios putos yra gerai plauku absorbuojamos, lygina ju pavirsiu, suteikia jiems paslankumo bei elastingumo. Vartojamos isplautiems plaukams.

http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

No comments:

Post a Comment