LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, May 30, 2014

2.3.1. Gydomoji Plauku Prieziura - Plauku slinkimas

GrazuteRoom

Kiekvieno plauko gyvenimas yra ribotas 5-7 metai. Veliau plauko saknies medziagu apykaita sustoja, saknis sumazeja. Plaukas atitruksta ir iskrenta. Per diena iskrenta apie 100 plauku. Jei isslenka daugiau - tai jau problema. Plaukai gali slinkti del hormonu kaltes: vyrams nuplinka virsugalvis, o moterys plinka "difuziskai". Nera priemoniu siam procesui uzkirsti kelia, bet vartojant gydomasias priemones, plauku iskritima galima nutolinti kelerius metus. Plaukai gali pradeti slinkti, kai vartojami stiprus medikamentai ar sergant, pavyzdziui galvos odos grybeliu. Tokiu atveju butinas gydimas.
Patartina vartoti produktaus, kuriose yra kraujo apykaita skatinanciu ekstraktu, zoliu istrauku ir baltymu sudedamuju daliu. Jie skatina, kad is saknes susiformuotu naujas sveikas plaukas, ir suteikia butinu medziagu. Senme tiketina tada, kai vartojamame produkte yra medziagu, kuriu plauku saknims tikrai truko. Vitaminu ir zelatinos preparatai, silicio dioksidas ir kalcio ampules gali buti naudingos, kai ilga laika buvo vienpusiskai maitinamasi.


1. Carin
Aktivus tonikas (ampules). Sirtas galvos odos funkcijoms suaktyvinti bei palaikyti. Toniko sudetyje yra kalcio - D - Pantotenato bei keratinafino medziagu, kurios atnaujina lasteles ir sustiprina plaukus, taip pat kamparo ekstrakto, rozmarinu, eukaliptu ir pakalnuciu alieju. Vartojamas kas antra diena keturias savaites, paskui gali buti vartojamas viena du kartus per savaite.

2. Cutrin
- BIO + aktyvus plauku stipriklis. Aktyviu komponentu yra spirituotame vandens tirpale. Uzpylus ant plauku, vanduo ir spirita isgaruoja, o visi aktyvus komponentai lieka galvos odoje ir plaukuose. Plauku stipriklio sudedamosios dalys:
- Inosit ir H vitaminai: skatina medziagu apykaita ir kraujo cirkuliacija.
- Ca-D-pantotenatas: pasalina seborejos susidarymo priezastis, pozityviai veikia plauku augima ir ju struktura
- Aminorugsties ir sieros kompleksas: skatina isorinio plauku sluoksnio formavimasi, trukdo susidaryti pleiskanoms.
- Olamino piroktonas: reguliuja bakteriju veikla
- Mentolas ir tymolas: stimuliuoja kraujo apykaita, dezinfekuoja galvos oda, slopina jos dirgluma
- Amonio junginiai: suteika plaukams antistatiniu efekta.
Vartojamas svariems plaukams, itrinamams i galvos oda. Skystis veiks efektyviau, jei 30 min. masazuosime galvos oda, nuplauti nebutina. Galima vartoti du kartus per diena.

Namie galima pasigaminti tokia kauke:
sumaisyti...
1 valg. sauksta medaus
1 valg. sauksta alijosiaus sulciu
1 arb. sausteli cesnako sulciu
Mase laikyti saldytuve. Kai reikia, imate 1 valg. sauksta mases, idedame kiausinio tryni, ismaisome ir tepame ant galvos odos. Uzdedame kepuraite ir laikome 20 minuciu. Praplauname vandeniu. Paimame dar viena kiausinio tryni, itriname juo plaukus ir isplauname. Procedura kartojama 5 kartus.

http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment