LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, May 30, 2014

2.3 Kirpejo Menas - Gydomoji Plauku Prieziura

Kirpejo Menas - Plovimas

Gydomuju medziagu reikia labai nutriususiems, pazeistiems plaukams. Jos uzglaisto plysius ragintama plauku sluoksnyje, suteikia plaukams riebalu, dregmes. Tai butina tada, kai plaukai per daznai buvo chemiskai sukuojami, sviesinami, pazeisti mechaniskai ar termiskai.
Gydomieji produktai turi tu paciu veiksmingu elementu, kaip ir profilaktinei plauku prieziurai skirtos medziagos, tik ju koncentracija didesne. Jie ilgiau geriasi i plaukus (15-20 min.). Si procesa galima pagreitinti masazuojant, sildant.
Produktuose, skirtuose plaukams gydyti, yra sintetiniu molekuliu su teigiamu elektros kruviu. Ju poveiki galima pasivaizduoti sitaip:  nualinto plauko sudedamisios medziagos keratino chemine sandara yra pakitusi, del siu pakitimu pazeistos raginio sluoksnio vietos traukia veiksmingas medziagas kaip magnetas. Rezultatas: raginio sluoksnio skyles uzpildomos, plaukai vel tampa lankstus ir blizgantys.
Tvirtus junginius su plaukais sudaro silko proteinai, kolagenas ir keratinas. Dar viena naudinga medziaga pantenolis (panteno rugsciu ir vitamino B komplekso darinys), kuris plaukus drekina ir daro elastingus. Aliejai (kvieciu daigu, jojobos) apgaubia plaukus plevele, kuri juos saugo, plaukai tanpa lankstus.

2.3.1.  Plauku slinkimas
vartojant gydomasias priemones plauku iskritima galima nutolinti, Aktivus tonikas, BIO + aktyvus plauku stipriklis, Inosit ir H vitaminai, Ca-D-pantotenatas, Aminorugsties ir sieros kompleksas, Olamino piroktonas, Mentolas ir tymolas, Amonio junginiai, Namine kauke
2.3.2.  Pleiskanojanti galvos oda
Priemones, Tonikas nuo pleiskanu, BIO + gydomasis balzamas, Namines priemone
2.3.3.  Plaukai, paveikti cheminio susukavimo ar dazymo
Cheminiu budu susukuoti ir nudazyti plaukai, nusausena, praranda blizgesi, Patartina vartiti tokias gydymo priemones
2.3.4.  Sausi ir reti plaukai
Plauku struktura imanoma sustiprinti gydomosiomis priemonemis, kauke, balzamas, maitinamoji kauke, drekinamoji kauke, namine priemone

http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

Kirpejo Menas - Plovimas

No comments:

Post a Comment