LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Saturday, May 31, 2014

2.4.3. Dekoratyvine Plauku Prieziura - Dazomosios medziagos

GrazuteRoom

Dazomosios medziagos - tai dazomieji sampunai, balzamai, putos, oksidaciniai dazai.

Faziniai dazai - tai tokie dazai, kuriu poveikis trumpalaikis. Dazant tokiomis priemonemis plaukams suteikiama atspalvis, pagyvinama nublukusi plauku spalva. Jei noresime pakeisti spalva naudosime oksidacinius dazus

Oksidacinius dazus - jais galima suteikti plaukams norima atspalva, pakeisti spalva keliais tonais ar is esmes (pasviesinti). Sviesinti nepatartina sausu plauku, nes jie praras dar daugiau dregmes.

Siolaikiniai dazai nepakeicia ir nesuzaloja plauko strukturos, nedirgina odos. gausybe spalvu suteikia kirpejui daugybe pasirinkimo galimybiu: galima visiskai paslepti zilus plaukus, islyginti spalva, isbandyti raudonus atspalvius, paryskinti sviesius plaukus ir graziai nublukinti sruogas. Kai kurie dazai turi sauginiu ir gydomuju savybiu. galutinis dazymo rezultatas - tolygiai pasiskirsciusi ir grazi spalva, kuri islieka ilga laika, blizgantys plaukai.

Paskutine naujiena - Plauku tusas.
Jo yra ivairiu spalvu: melynas, raudonas, zalias, bronzinis ir t.t. Tusas tinka visu tipu plaukams. Jo sudetyje yra proteino, kuris neardo plauko keratino. Plauku makiazas labai paprastas. Sepetukas ant plauku palieka tiek tuso, kad jie graziai spindetu. Vienintele sprindinti sruogele gali pakeisti isvaizda valandai ar visai dienai.



Tusas keicia, paryskina ir suteikia nauja atspalvi plaukams vienu akimoju. Pagal nuotaika keiciame spalvas. Pirmeji plauku tusa pasiule Christian Dior madu namai.


Dabar daug firmu siulo plauku tusa, kuri galite pasirinkti pagal savo poreikius. Plauku tusas tinka visiems plauku tipams, svelniai padengia plaukus, islaiko ju elastinguma. Tuso sudetyje yra proteino, kuris neardo plauko keratino. Plauku makiazas labai paprastas. Lankstus sepetukas palieka ant plauku tik tiek tuso, kiek reikia, kad jie spindetu.
Jus zinote ar norite akcentuoti naturalios plauku spalvos grozi, ar norite, kad tai bitu aki traukiantis, elegantiskas aksesuaras.

http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment