LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Monday, June 16, 2014

5.1.1. Plaukus standinancios ir fiksuojancios medziagos

GrazuteRoom
Kirpejo Menas - Susukavimas
GrazuteRoom

Pries sukant plaukus suktukais ar kitu budu, kad sukuosena ilgiau laikytusi, naudojami putos, zele, standikliai, vaskas, lakas.
Jei naudoiame putas - jomis padendamas kiekvienas plaukas. Dar budamos dregnos jos sulipdo plaukus, bet sias jungtis galima atpalaiduoti ir suformuoti is naujo (nors pries isbiudamos jos ir yra lipnos). Tai leidzia sukurti sukuosena. Kai tik putos ir plaukai isdziusta, polimeras jau nebera skystas ir jungciu performuot nebegalima.
Putos suteikia plaukams tankumo, jas lengva naudoti ir tolygiai paskirstyti.
Zele sukuosena daro tankesne, padeda ja fiksuoti. Ji veikia panasiai kaip putos, nes jungtis galime suardyti ir performuoti tol, kol jos dregnos. Reagentas sutirstina produkta ir turi kietinamaji poveiki. Zele islaiko sukuosena geriau nei putos.
turtingos recepturos vasku labai lengva tolygiai sutepti plaukus, o veliau be rupesciu juos isplauti. Vaskas suteikia plaukams ypatingo blizgumo, jie tampa lankstus ir paklusnus. Aktyvieji plauku galiukai tampa lygesni, o dazyti - sodresni. Vasku galima pabrezti atskiras plauku sruogas, lengvai sumodeliuoti garbanas.
Sukuosenos formavimo produktu paskirtis: suminkstinti plaukus, suteikti blizgesio, slidumo, ilgiau islaikyti sukuosena, sudrekinti plaukus.
Sukuosenai uzfiksuoti, sutvirtinti naudojamas lakas. Jo paskirtis - fiksuoti plauka tokios busenos,. kokios jis ir yra, bei islaikyti sukuosenos forma kita diena.

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

GrazuteRoom
Kirpejo Menas - Susukavimas
GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment