LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, June 27, 2014

7.11 Kirpejo Menas - Dazymas - Plauku dazymas "Cutrin" firmos dazais

Kirpejo Menas - Dazymas

Sios firmos dazai yra sie:
"Eveton" - tai dazai sukuriantys spaivini efekta ir suteikiantys blizgesi plaukams;
"Scandinavian Blond" - plaukus balinanti pudra;
"Scandinavian creme color" - oksidacine plauku dazymo priemone, priskiriama II grupes dazams

* Dazu Grupes



"Eveton color" dazai yra nekenksmingi ir nesukelia jokiu alerginiu reakciju. Jie gaminama oksiduotos formos todel ilgai issilaiko. Sioje dazu serijoje yra ir "mix" tonu. Juose yra daug spalvos pigmento ir gali buti naudojami atskirai arba su "Eveton color" atspalviu. "Mix" tonu atspalviai raudonas, geltonas, melynas.
Dazymo technologija. Dazai naudojami, kaip ir III grupes preparatai. Vandenilio peroksido nereikia. Plaukai pries dazyma isplaynami ir sausai issluostomi ranksluosciu. Plaukams dazyti naudojamas aplikatorius. Dazai laikomi nuo 5-20 min. Kad efektas butu stipresnis, plaukus galima pasildyti. Dirbti reikia uzsimovus apsaugines pirstines.

"Scandinavian Blond" pudros milteliai maisomi santykiu 1:4 su 6% ar 9% "Cremoxyd". Sruogelemis dazyti reikia imti 1 samteli (17 g) milteliu ir sumaisyti su 60 ml "Cremoxyd". Pries dazyma galvos negalima plauti pries dazyma sampunu. Laikymo trukme - 10-30 min, priklauso nuo norimas spalvos. Spalvos paveikis bus geresnis, jei pasildysime. Nudazytus plaukus reikia isplauti sampunu ir neutralizuoti "Cutrin classics Herbal" ar "Amino" balzamais.

"Scandinavian creme color" dazu sudetye yra keratino, suteikiancio plaukams zavesio. Naudojama oksidacija, spalvu pigmentai ir keratinas sukuria nadaloma vienove. Paleteje yra 53 spalvos. Sie dazai plaukus nudazo tokia pacia spalva, kokia parodyta spalvu paleteje. Kai dazomi zili ar stori plaukai, spalva reikia parinkti 1/2-1 tamsesne negu naturalus kliento plaukai. Stipriam dazymui naudojama 1 dalis "SCC" + 1 dalis 6% ar 9% "Cremoxyd". Laikymo trukme - 20-40 min. Plauku plauti nereikia, kaip ir dazant su II grupes dazais. Dazant plauku saknis, pirmiausiai dazoma prie saknu, o po 15-21 min - plauku galai ir palaikoma dar 10-15 min. Pries isskalaujant reikia pamasazuoti galvos oda uzpylus vandens, kol susidarys kosele (2-3 min), ypac prie plauku augimo krasto. Jei naudojame sildyma, pirmiausia reikia palaikyti 5 min. be sildymo ir tik po to sildyti.
Silpnesniems issisakojusiems plaukams naturali spalva suteikia matini, tamsesni atspalvi. Kartais gali buti matomi tam tikri plauku spalvos skirtumai. Norint to isvengti, naudojami spalvu misiniai, pirmiausia pradedama dazyti nuo saknu ir palaikoma 30 min., po to uzpilama vandens ir trinama i plauku galus, palaikoma 5-10 min, tada isskalaujama. Sviesinimo spalvos - 9.5 ir 8.5 - tinkamos sviesiems ir  ziliems plaukams dazyti. Imama 9% ar 12% "Cremoxyd" emulsijos. Spalvos 9.5 ir 8.5,  naudojamos su 9.1 arba 9.2. Jos sviesina plaukus 2-3 laipsniais.

Stipriai sviesinantys dazai -   10, 1B; 10, 2B; 10, 3B; 10, 5B. Naudojami 9% ar 12% "Cremoxyd" ir pasviesina plaukus 3-4 laipsniais. Jei norime labai pasviesinti, pirmiausia reikia pasviesinti su "Scandinaviav Blond" ir naudoti 6% "Cremoxyd". Plauku galus dazome 10-15 min, o saknis - 25-30 min. Praejus siam laikui ant saknu uzpilama 50 ml. vandens ir masazuojama 2-3 min, po to dar palaikoma 5 min ir isplaunama. Jei dazome zilus plaukus, naudajame matines spalvas: 0.02; 4.2 ir t.t. Jei 70 % plaukai zili naudojama 3%, o jei daugiau nei 70% zilu plauku - 6%. Nr. 8.5 ir 9.5 - ziliems ir jau geltonuojantiems plaukams, naudojamas 3% "Cremoxyd".

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

Kirpejo Menas - Dazymas

No comments:

Post a Comment