LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Monday, June 23, 2014

7.1.1. Plauku dazymo istorija - Zaisk plauku spalvomis

Kirpejo Menas - Plauku dazymo istorija
GrazuteRoom

Madinga dazyti trimis spalvomis, tik skirtingais tonais. Saknys - tamsesnes, visi plaukai padazyti kotokiu atspalviu, o gyvumo, zvilgesio suteikia akcentai - sruogeles.
Jaunimui tiks kontrastines spalvos: kirpciukai - vienos spalvos, o pakausio plaukai - pusiau rudi, pusiau geltoni. Pavyzdziui, visi plaukai violetiniai, sruogas - geltonos, o kirpciukai - raudoni. Svarbiausia suderinti atspalvius, o spalva rinktis sau tinkamiausia. Madingos neonines: zalia, violetine, melina - ypac jauniems.
Ilgus plaukus geriau dazyti neoksidiniais dazais - be peroksido, amoniako, kuriu sudetyje yra augaliniu estraktu. Sie dazai gali paryskinti tik tonu tamsiau ar sviesiau.
Si sezona buk ryski, bet neissiskirianti is gamtos - varine, auksine, ruda su auksu, blondine (tik ne peroksidine), violetine, net i rausvuma. Sruogales paryskink zydru, zalsvu, rausvu, sidabriniu ar oranziniu plauku tisu. Derink ji prie aprangos kaip akcenta.
Plauku spalva derink prie akiu ir veido - tegu visuma buna subtili. Zinoma, spalva priklausys ir nuo kirpimo, darbo, gyvenimo budu, odos tipo.
Rudaake rinksis rudus atspalvius - sokolado, rugiu, aukso sviesuma. Naujai atrodys sokolado spalvos plaukai su violetiniu ar perlamutro atspalviu. Jei jusu akys rudos, o oda sviesi, labai idomiai ir egzotiskai atrodys sviesus plaukai. Skandinavisko tipo merginoms tinka visi variniai atspalviai. O zaliaake derins varine, raudona ir aukso spalvas. Labiausiai tiks varine - nesvarbu kaip kirpti plaukai.
Prie melynu akiu tinka visos spalvos. Tuomet spalva taikyk prie odos - sviesaus ir tamsaus gymio. Viena spalva turi begale atspalviu - prisimink ir issirink geriausia...

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

Kirpejo Menas - Plauku dazymo istorija
GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment