LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Monday, June 16, 2014

5.2 Kirpejo Menas - Susukavimas bangomis (spaudziant pirstais)

Kirpejo Menas - Susukavimas

Tai vienas is saltojo susukavimo budu.
Banga - tai dalis sukuosenos, kur plaukai sklandziai ilinke, o is abieju to ilinkio pusiu eina linijos, vadinamos keteromis. Bangos buna tiesios, istrizos ir skersos, dar - siauros, placios, stambios, gilios ir plokscios. Atsizvelgiant i bangu padeti veido atzvilgiu - atvirkstines ir tiesiogines.
Ketera - auksciausia bangos linija, staigus plauku iskilimas, nuo kurio plaukas keicia krypti. Ketera skiria viena banga nuo kitos. Keteros gali buti skirtingo aukscio ir storio, aukstos ir zemos, astrios ir bukos. Nuo keteros aukscio ir astrumo priklauso bangos patvarumas. Tiesios, statmenos, istrizos bangos - tai ju padetis skyrimo atzvilgiu.
Tiesios bangos eina lygiagreciai skyrimui. Skersos - statmenai skyrimui. Istrizos - smailiu kampu i skyrima. Siauros bangos paprastai eiti ne platesnes kaip 2-3 cm., o stambios - 5-6 cm. plocio. Nuo bangos plocio ir gylio priklauso sukuosenos patvarumas. Kuo banga siauresne ir golesne, tuo sukuosena laikysis ilgiau.
Tiesiogines, esancios prie veido bangos iremina ji ir eina atskiru jo daliu link, uzeidamas uz plauku augimo krasto. Kiekviena tiesiogine banga turi atvirkstine banga ir priesingai. Atsizvelgiant i tai prie kurios veido dalies prieina banga, jos vadinamos kaktos, smilkiniu ir veido (prieinancios prie zandu). Jei banga vienoje galvos puseje yra tiesiogine, kitoje ji bus atvirkstine. Tiesiogines bangos turi taisyklingai eiti plaukais: kaktos - uzdengti kaktos plikuma, smilkiniu - pridengti smilkinius, veido - uzdengti skruosta ir ausis.

5.2.1.  Bangos darymas...

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

Kirpejo Menas - Susukavimas

No comments:

Post a Comment