LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Wednesday, June 18, 2014

5.4 Kirpejo Menas - Plauku sukimas ziedeliais

Kirpejo Menas - Susukavimas

Ziedeliai yra vienas is saltojo susukavimo budu. Plauku sruogeles nesukame apie suktuka, o susukame apskritimu ir sutvirtiname.
Ziedeliai gali buti ploksti ir iskilus - tai priklauso nuo pasirinktos sukuosenos formos ir plauku ilgio. Iskilus ziedeliai daromi tose vietose, kur reikia isryskinti forma, "pakelti", o ploksti - ten, kur plaukai turi buti mazai purus, arba jeigu jie yra labai trumpi.


Darbo procesas.  Plaukai turi buti isplauti, bet dar dregni. Butina vartoti standinamasias priemones. Plaukai skirstomi kvadrateliais 2x2 cm. Atskirta sruogele gerai issukuojama nuo plauku pasakniu, istempiama statmenai galvai. Plauku galiukai lenkiami, kad pasidarytu "ratukas". Taip padarome viena apsisukima, toliau vienodai itempdami darome antra ir taip toliau. Kiek kartu apsuksime plaukus, priklausys nuo ju ilgio - kuo ilgesni plaukai, tuo daugiau. Si buda dar galime pavadinti nuo plauku galiuku pasakniu link.
Yra dar vienas budas, nuo pasakniu plauku galiuku link, taciau jis tinka tik ilgiems plaukams. Kaires rankos rodomaji pirsta dadame ties atskirtu kvadratu. Tuo metu desine ranka pradedame sruoga vynioti aplink pirsta. Isidemekite: sruogos negalima labai stipriai verzti. Kai sruoga sutrumpes tiek, kad daugiau apsukti nebebus galima, atsargiai istraukite kaires rankos pirsta.
Nesvarbu, kokiu budu butu susukti ziedeliai, sutvirtinti juos butina. Imame trumpus mazus gnybtukus ir segame taip, kad viena gnybtuko plokstele butu prigludusi prie odos, o kita is virsaus prispaustu viena ziedelio dali.
Plokstieji ziedeliai, kaip minejome, naudojami suteikti trumpiems plaukams norima krypti. Plauku sruogeles paruosiamos kaip anksciau minetiems ziedeliams. Sukti galesime nuo plauku galiuku pasakniu link. Sutvirtinsime taip pat gnybtiku, tik jo virsutine plokstele segsime per abi apvijas.
Kaip formuojama sukuosena po sukimo ziedeliais?  Yra du budai. Pirmasis plaukus reikia gerai issukuoti sepeciu ir sukomis. Antrasis sukavimo budas labiau priimtinas klientems megstancioms issiskirti: isdziovintus plaukus, isemus smeigtukus, reikia rankomis istarsyti. Pirsta "panyra" i plaukus prie osos ir svelniai juos isputo - taip plaukai suskirstomi mazytemis "dregnomis" sruogelemis.

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

Kirpejo Menas - Susukavimas

No comments:

Post a Comment