LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Tuesday, June 17, 2014

5.3 Kirpejo Menas - Saltasis plauku susukavimas suktukais

Kirpejo Menas - Susukavimas

Kazkodel manoma, kad saltasis susukavimas suktukais - vyresnio amziaus moteru privilegija. Taciau siolaikines mados tendencijos rodo priesingai. Dabar suktukus naudoja meistrai, kuriantys efektingus modelius podiumams ir fotostudijoms. Kad suktukai tinka tik vidutinio ilgio plaukams - pasenes stereotipas. Suktukai puikiausiai naudojami trumpiems arba ilgiems plaukams. Netgi labai trumpus plaukus galima susukti.

Reikalingi ivairus suktukai.
Vyrauja nuomone: Suktukas - apvalus metalinis daikciukas su gumele. Issuke ji is plauku gausime garbanele. Taciau, dideliam musu nusivylimui, daznai gaunamas priesingas, nei tiketasi, rezultatas. Todel, kad butu lengviau nesutrikti siuolaikiniu suktuku gausybeje, suprasti kiekvienos rusies teigiamas ir neigiamas savybes, butina zinotikokia sukuosena norite sukurti.  Visi suktukai, kad ir kokie jie butu, yra skirtingo skersmens. Gerbiancios savo varda kirpyklos turi istisas kolekcijas suktuku - nuo paciu maziausiu iki stambiausiu. Butina tinkamai pasirinkti suktukus, atvizvelgiant i plauku struktura, ilgi ir plauku kokybe.

Suktuko dydis.
Paprastai stambus suktukai, naudojami darant placias ir stambias bangas, lengvas garbanas arba chemiskai paveiktiems plaukams istiesinti.
Vidutinio skersmens suktukai laikomi universaliausiais. Derinant juos su ivairaus storio plauku sruogomis, galima atlikti visus sukimus. Pavyzdziui, imdami storesne kaip suktuko skersmuo sruoga gausite puresne banga, o imdami plonesnes sruogeles ir dar naudodami standinamasias priemones - stipresnes garbanas.
Smulkus suktukai maziausiai naudojami, nors taip neturetu buti. Jais daromos smulkios ir standzios garbanos. jie nepaikeiciami kuriant afrikietisko stiliaus sukuosenas, puikiausiai tinka sukti zemutines pakausio dalies plaukams, kur paprastai buna zemesne temperatura.

Tvirtinimas.
Suktukai su gumelemis - jau praeitis. nors jei toki klausima uzduosime praeiviui, jis atsakys, kad jais tvirtinti geriausia. Deja, ne. Suktuko tvirtinimas gumele nieko, kaip tik perspaustu plauku zymes, neduos. Geriausias budas tvirtinti suktukus yra specialus smeigtukai (parduodami kartu arba atskirai nuo suktuku).  Smeigtukas smeigiamas i suktuka mazdaug 30 grad. kampu priesinga kryptimi, negu buvo sukta sruoga.

Suktukai is metalinio tinklelio.
Jiebuna tik is metalinio tinklelio arba su specialiu strypu ir sereliais viduje. Kirpejai paprastai naudoja lygaus pavirsiaus suktukus. Nors suktukai su sereliais yra patogesni, jie plaukus siek tiek pasiausia. Naudojant suktukus is metalinio tinklelio sutrumpeja plauku dziovinimo laikas. taciau dazytus ar kitaip paveiktus plaukus sukti jais nerekomenduojama, kadangi kaistantis metalas gadina plaukus.
Suktuku rusys su tvirtinimo smeigtuku - zr. 162 p.

5.3.1.  Plauku sukimo suktukais taisykles

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

Kirpejo Menas - Susukavimas

No comments:

Post a Comment