LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Monday, July 14, 2014

10.1 Kirpejo Menas - Veido Makiazas - Ivadas

Kirpejo Menas - Veido Makiazas
GrazuteRoom


Makiazas visu laiku estetikos istorijoje buvo labai svarbus, nes moterys visada ieskojo budu graziai atrodyti ir stengesi issaugoti grozi, sukurti savo ivaizdi. Gydytoju psichologu nuomone, makiazo itaka moters vidinei busenai yra didziule. Pasidaziusi moteris tampa dvasiskai tvirtesne, jai geriau sekasi - juk fizine isvaizda padeda sukurti didesni emocini ir psichologini pasitikejima.
Dekoratyvine kosmetika arba makiazas siandien (is prancuzu kalbos "maquiller" - dazyti, grimuoti uzmaskuojant, paslepiant) - tai kosmetiniu priemoniu panaudojimo technikos visuma, siekiant isryskinti veido bruozus ir paslepti trukumus. Makiazas tik tada atlieka savo finkcija, kai padeda nuslepti mazus kosmetinius trukumus ir pabrezia moters individualius privalumus, padeda moteriai labiau pasitiketi savimi, jaustis optimistiskai. Taciau visai nepateisinama, kai aklai megdziojamas susikurtas megstamos manekenes "idealas", nepaisoma savo veido grozio yp[atybiu. Tai, kas viena zmogu puosia, suteikia originalumo, kita gali bjaurinti ir padaryti juokinga. Geras makiazas turi ne tik pabrezti kiekvienos moters isvaizdos isskirtinuma, bet ir stitikti laikotarpio mados tendencijas atsizvelgiant i bendra spalvu gama, dereti su aprangos, stiliumi ir sukuosena.
Geras makiazas - tikras menas. Daznai tenka daug padirbeti, kol pasiekiamas norimas efektas. Be to, kiekvienas veido tipas pasizymi charakteringais ypatumais, kurie ir lemia egzistuojancias nekintancias veido grimavimo taisykles.

Kirpejo Menas - Veido Makiazas
GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment