LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Sunday, July 13, 2014

9.11 Kirpejo Menas - Sukuosenu modeliavimas - Plauku pasymo ir siausimo technika

Kirpejo Menas - Sukuosenu modeliavimas

Kirpejo darbo kokybe priklauso nuo sugebejimo tachniskai atlikti visas plauku kirpimo, garbanojimo, dazymo ir sukavimo operacijas.
Kiekviena plauku sukavimo technika turisavo privaluma ir trukumu ir naudojama atsizvelgiant i sukuosenos tipa bei forma, o svarbiausia - i plauku struktura.
Numacius tikslia busimos sukuosenos forma ir detales, parenkama sukavimo technika. Moterines sukuosenos gali buti nepasomos atba pasonos, siausiamos.
Pasymas - tai plauku sustumimas specialiomis sukomis 2/3 visos sruogos plocio ir ilgio is isorines ir vidines sruogos puses prie odos.
Siausimas - tai plauku sustumimas prie odos is vidines sruogos puses per puse jos ilgio.

Atsizvelgdami i sukuosenos forma ir detales, pasome ir siausiame plaukus nevienodai. Pres tai juos reikia gerai issukuoti sepeciu ir sukomis pagal busimos sukuosenos  forma ir linijas. Sukuosena su pasimu  ar siausimu turi tvirta pagrinda, yra patvari, ne masyvi, bet lengva ir puri. Padarius pasyma ar siasima, plaukai turi buti sukuojami sepeciu pagal busimos sukuosenos detaliu liniju krypti, o veliau ivairiomis sukomis meniskai isdestomi.

Kirpejo Menas - Sukuosenu modeliavimas

No comments:

Post a Comment