LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Wednesday, July 16, 2014

10.4.5 Veido Makiazas - Veido morfologija - Lupu dazymas ir koregavimas

Kirpejo Menas - Veido tipologija

Burna - antrasis veido elementas, patraukiantis demesi. Is lupu galime spresti apie kai kuriuos charakterio bruozus. Is pasirinktu lupu sazu spalvos - irgi.Lupos gali buti putlios, plonos, siauros, placios ir kt.. Kad lupos butu israiskingesnes, jas reikia rupestingai priziureti ir tinkamai pataisyti. Tai padaryti padeda lupu konturinis piestukas, lupu dazai ir blizgasys. Prie dazant lupas, jas reikia patepti kremu, po to kremas nuvalomas lengvai prispaudziant prie lupu popierine servetele. Lupos truputi papudruojamos. Tai padarius, dazai geriau prilimpa, ir nesusidaro nereikalingas konturas. Konturuojame lupas konturiniu piestuku. Konturuoti pradedame nuo virsutines lupos vidurio. Breziame plona bruksneli desiniojo, paskui kairiojo lupu krastelio link. Panasiai apvedamas ir apatines lupos konturas. Dazyti lupas pradedama nuo isorines linijos vidaus link. Lupas dazyti reikia labai atsargiai: neverta labai keisti ju naturalios formos.
Idealios lupos 1,5 karto didesnes uz aki. Lupas apibudina ju storis, ilgis, bei atstumas tarp nosies irt virsutines lupos ir taip smakro galiuko ir apatines lupos.

Kirpejo Menas - Veido tipologija

1 comment:

  1. Burna tikrai labai svarbus veido elementas. Stengiuosi tinkamai ir rūpestingai prižiūrėti savo lupas, tad vis dažniau pagalvoju, kad lūpų putlinimas puiki išeitis išraiškingesnėms lūpoms.

    ReplyDelete