LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, November 25, 2011

Frontalinis puolimas arba o, jeigu priesas turi jusu IP

Siandien mes pasnekesim apie dalykus, jeigu jusu priesas turi jusu IP - ka jis gali padaryti, ir kaip sutrugdyti jo planus.
 Kada jus lankysites forume, nepamirskite, kad su jusu aponentu gali dirbti profesonalus Chakerai. Kam reikia, skaitykite is musu straipsnio "Anonymouse  arba kaip slepti savo IP Forume, Cetai, Aske, QIP", "Комиссары Инета".
Jeigu Jusu IP dabar nematomas, sito nera kaip priesas neturi informacijos apie jus is archyvu, ir negali saugomos informacijos panaudoti pries jusu logina.
Yra ir tokiu variantu suzinoti jusu IP su specialios programos pagalba  Snifferai (Sniffer), bet nenoriu jusu mokinti agresyviu elgesiu internete. Pasnekekim apie, kaip gaunama informacija apie jusu asmeniska gyvenima, ko reikia bijoti, ir kaip sutrugdyti piktadariui jo gauti.
 Pirma pasakysiu, kaip koki Jus neturite Antivirusu programu Ja atpazinti - virusas is pradziu negali, o kai atpazins, gali buti pervelai.
Kodel?
Na, pirma toks Keilogery arba (keyloggers). Geriau prisiminkite kompiuterini pavadinima angliska kalba, bus toliau lengva. Taip, sitas keyloggers gauna jusu spaudima ant klaviaturos ir perduoda jusu priesui. Todel pripraskite kodai, pavadinimai paprastai kopiruokite is kokio nors straipsnio, puslapio arba dar kokio nors varianto.
Antra, frontalinis puolimas jums pades atlaikyti tokios specialios programos - Firewalls.
Ka jis daro?
Jis ziuri visus vykdomus procesus ant jusu kompiuterio. Jeigu yra nesuprantamos veiklos, jus paklaus, leisite arba ne, tokiom programom dirbti. Na taip pasakysiu, as yra kada specialiai duodu padirbti koki nors trojanu, kad turetumet proga papudrinti jam galva arba parodyti, kaip nieko naudingo del jo seimininku neturiu)))))) Bet jums reikia zinoti, kad i kategorija TMP geriau blokuokite viska, o privalai - 19A, 19E, 1A2, 1AA, 1AC, 1AF, 1B1 ir toliau...
Visus slamstus, kaip taisykles byloja Documents and Settings > Local Settings, bet yra ir iseitis.
Is kur sita Firewalls paimti?
Pristatysiu kelius modelius, bet prisiminkite, kad man uz sita niekas nemoka)
Sunbelt Personal Firewall - tam, kas nenori sukti savo prota del nereikalingu jo veiklos priezasciu, arba prie jusu kompiuterio prilenda vaikas.
Comodo Internet Security (32bit) ir Comodo Internet Security (64bit) - neblogi variantai, bet reikia atsijungti Antivirusus, jeigu jus naudojaties kitokiais
Comodo Firewall Pro (32bit) ir Comodo Firewall Pro (64bit)- jeigu jums nepatinka Anglu kalba. Bet jam nepatinka Windows Vista)
Online Armor Personal Firewall Free - geras paketas, nemokamai galite pabandyti, bet sutrumpintas. Jeigu patiks, pakeisite ant pilnos versijos.
ZoneAlarm - nemokama versija, labai sutrumpinta, bet del Lietuviskos ir Baltarusiu Chakeru gana)

Programfs geriau siuskite su FlashGet pagalba )

Na ir atroda kol kas viskas, ka norejau jums pasakyti...
Kita karta pasnekesim apie slapta, nematoma  ineta) Kam reikia, kaip naudoti ir toliau ...   bet sita veliau, kaip tik bus israsyta strategine programa, sulaikimo policininku puolimus ir kontro puolimus))))
Apsauga sita, taip pat kaip ir puolimus, bet su maza amplitudes agresija! Mes palaikam ProfSajungos veikla!
Saugokite save, garbingus zmones nuo tamsiu jegu, su nesvariom mintim)))

No comments:

Post a Comment