LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Tuesday, July 1, 2014

7.15.2. Plauku dazymas KADUS firmos dazais - FERVIDOL BRILLIANT serija

GrazuteRoom

Tai svelnus balzaminis tonavimas be amoniako, Asortimenta sudaro 37 tarpusavyje maisomos spalvos. Dvi kremines aktyvavimo medziagos su migdolu aliejumi leidzia pasiekti optimalius spalvos rezultatus, nesvarbu, kokia butu plauku bukle. Galima uzdazyti iki 50% zilu plauku. Plaukams suteikiamas puikus blizgesys.

Paruosimas
Misinys ruosiamas pries pat dazyma santykiu 1 + 2 : 1 dalis balzamo ir 2 dalys aktyvuojancios medziagos. Pagal plauku ilgi ir gausuma imama 20 ml. + 40 ml. ar 30 ml. + 60 ml. aktyvuojancios medziagos.
Maisyti ir tepti patariama naudoti maisymo buteliukus.

Naudoimas
Tonuojami isplauti ir ranksluosciu nusausinti plaukai, tolygiai tepant is karto nuo saknu per visa plauku ilgi. Tepti pradedama nuo virsugalvio. Kaktos konturai tepami paskiausiai, kad bendras spalvos vaizdas butu maksimaliai naturalus.

Veikimo trukme
Poveikio trukme 20 min. nesildant. Sildant veikimo trukme sutrumpeja iki 14 min..

Uzbaigimas
Pasibaigus veikimo laikui dazu mase emulguojama su nedideliu kiekiu vandens ir stropiai isskalaujama - kol vanduo liks visiskai skadrus. Plauti su sampunu bei uztvirtinti spalva nereikia. Pabaigoje plaukai sutvarkomi kaip iprasta.

Specialios nuorodos
Fervidol Brilliant yra svelnus, tad juo galima tonuoti is karto po cheminio susukavimo. Siuo atveju tonavimo trukme sutrumpeja 1/3. Dazus naudoti tik su Fervidol Brilliant kremene aktyvavimo medziaga.

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment