LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Sunday, October 20, 2013

Atidarytas laiskas Andriui Kubiliui

Labas Andriau,
Mano vardas Konstantin,
As suprantu, kad Jus labai uzimtas ir be rimtu priezasciu neleisiu save Jus trugdyti.  Bet man labai reikia Jusu pagalbos. As nesu Lietuvos pilietis, ir Lietuvoje gyvenu laikinai, ne dainoju jusu himno ir lietuviskai moku labai abejotinai, bet galvoju sita nera priezastis kankinti mane ir mano seima, daryti nuostali mano bizniui, riboti mano galimybes buti savarankiskam. As prisidejau prie jusu salies likimo investicijomis, is socialiniu mokesciu, ir darbo stazu. Gal del ko sito nedaug, bet sito mano gyvenimo metai. Ir skriausti mane ir mano artimuju patikekite sito nenaudinga nei Lietuvai, nei mano partneriu, nei mano seimoje.
kad geriau mane suprastumete noriu pritraukti Jusu demesi ant situ duomenu:
- http://p-kris.narod.ru/p-kris/Tex/EvropeanCourtOfHumanRight/COUREUROPEENNE.htm
- http://korenevskiylt.blogspot.com/2011/11/rietavas-mano-paskutine-kova.html
- http://korenevskiylt.blogspot.com/2011/09/varom-uz-lietuva-i-graba-lenku.html
 ir toliau kur irodyta, kaip Rietavo Vaiku teisiu Tarnyba nerupi ne jokiu vaiku islakymo, tik savo asmeniskus nuopelnus ir Jie stengiasi pridaryti man ir mano seimai daug nuostoliu ir pazeminti mane ir mano seima klastoja dokumentus ir falcifikuoja realybe savo norams.
- http://korenevskiylt.blogspot.com/2013/10/rietava-vaiku-tarniba-absluga-regulioi.html
As suprantu kaip nora pridariti man nuostoliu del noro pasalinti mus is Lietuvos arba pazeminti iki ligio, kai bus galima isnaudoti mus kaip vargus. As siulinau jusu vyriausybei issiskirti su manin ir mano seima, kad kompensuotu mums pridarytas jusu vyriausybes nuostoalius, kompensuoti musu lesas sumoketus i socialinius fondus, musu nekilnojama turta, kurie po musu likimo jusu pareigunai be abejoniu pasisavintu ir nemaisyti musu suieskoti sali, kurie mums duos prieglobsti nuo jusu (Lietuvos)  ir rusu.
Jus suprantate, As neturiu jegu su Jusu savivaldybe kariauti, pas mane vaikai ir as nejaunas, o senas zmogus kuris nori gyventi savo seimoje ir dziaugtis gyvenimu su savo artimaisiais. Du kartus man negyventi, o kaip Jusu vyriausybe isnaudoja mano gyvenimo metus, kaip mane ir mano seima sunaikinti ir dar noriu papildyti nuo musu bedu, kurie mums ir prisidare zemina mania, mano artimiesiems Lietuvoje nuopelnu neduoda.
Todel prasysiu arba kompensuokite nuostolius man ir duokite normaliai, savarankiskai  gyventi arba kompensuokite visus nuostolius nuo musu santuokos ir duokite garbingai isvykti. Taip daugiau neimanoma Jusu vyriausybeje ne tik nepadeda issaugoti, bet ir griauna musu pasiekimus ir jeigu Lietuvos valstibines institucijos neturi ni jokiu moralines ribos ir jo vininteli nora grazinti sovietu sajunga, mums ne pakeliu.
As tikiu jusu saziningumu ir noru spresti konfliktus sveiku protu ir gerais norais.
Aciu uz demesi, su pagarba
jusu gerbejas                        Konstantin Korenevskiy
Musu kirpykla - http://grazutehotroom.hostingsiteforfree.com/Kirpykla/Kirpykla1.htm
Musu pazinciu svetaine - http://www.grazuteclub.tk/
Musu e-mail parduotuve (tik darosi bus Make Up, For Home, Perfumery, Cosmetics) - http://www.grazuteshop.tk/
Radio bus ta pati musu... dabar darom)

No comments:

Post a Comment