Tuesday, June 17, 2014

Saltasis plauku susukavimas suktukais - Susukimo budai

<<<
>>>

- Klasikinis, dar vadinamas eilemis. Siuo budu plaukai sukami nuo veido pakausio link, isdastant suktukus viena paskui kita. Plaukai soninese smilkiniu ir pakausio dalyse sukami dviem eilemis zemyn. Sis budas ugdo meistro tvarkinguma ir kruopstuma. Praktikos metu butent si buda rekomenduojama ivaldyti pirmiausia.
- Sachmatinis. Tai kitas etapas ivaldant sukimo suktukais technika. Plaukai sukami nuo veido atgal arba istrizai vieno sono link. Sio sukimo budo esme ta, kad susukus viena suktuka, zemyn einantis suktukas bus ties pirmojo viduriu. Toks suktaku isdestymas slepia galimas susukimo zymes.


- Susukimas bangoms suformuoti - keiciamos susukimo kryptys, suktukai isdestomi vertikaliai, o sukimo kryptis, pavyzdziui, i kaire. Kitoje eileje visi suktukai isdestomi taip pat vertikaliai, o sukimo kryptis - i desine. Taip sukame ir trecia eile, bet kryptis vel bus i kaire.
Isdziovinus ir gerai issukavus plaukus isryskes bangos. Ju plotis priklausys nuo suktuku skersmens: kuo mazesnis skersmuo - tuo bangos siauresnes, ir atvirksciai.

 Yra dar vienas sukimo budas bangoms formuoti - "Eglute". Suktukai isdestomi ne vertikaliai ir ne horizontaliai, bet istrizai (45 grad. kampu). Sukimo kryptys nesikeis: visa pirma eile - i kaire, antra - i desine. Taip sukti plaukus sudetingiau, todel jam atlikti reikes darbo igudziu.





-Susukimas pagal busima sukuosena - pats populiariausias budas. Viskas priklauso nuo: kliento pageidavimo, plauku ilgio. Sukimas gali buti su skyrimu, be jo, susukimas i virsu nuo veido arba zemyn veido link. Galima naudoti ivairaus skersmens suktukus, atsizvelgiant i plauku ilgi, taip pat ivairiai derinti sukimo kryptis.


- Kombinuotas - kada derinamos ivairios technikos:

suktukai + ziedeliai,  suktukas +bangos,  bangos + ziedeliai,  fenas + suktukai

Kasos        ziedeliai
                                   +    suktukai
Virveles    bangos



Naudodamas siuos derinius meistras gali kurti ivairias vakarines, progines sukuosenas. Kaip juos panaudoti - kirpejo fantazijos ir ismones reikalas. Kombinuotam susukimui gali buti naudojamos ir neiprastos priemones: liniuote (tada sruoga igaus lauzytas formas), smeigtukas (plauku sruoga apvyniojame astuoniatuku apie smeigtuko atsakas ir turesime "gofruota" susukima bei "afro" stiliaus sukuosena)

- Vertikalus - Siam susukimui reikia specialiu suktuku, kuriu vienas galas uzsibaigia "danteliais". Sruoga imama kaip iprasta, tik artejant prie plauku saknu suktukas pastatomas vertikaliai ir uzfiksuojamas danteliais. Taip susukti galima paprastu plastmasiniu suktuku, tik tvirtinti ji reikes smeigtuku.


http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

<<<
>>>

No comments:

Post a Comment