Tuesday, June 17, 2014

5.3.1. Saltasis plauku susukavimas suktukais - Plauku sukimo suktukais taisykles

GrazuteRoom
GrazuteRoom

Pries pradedant sukti plaukus, butina juos paruosti: isplauti su sampunu, jei plaukai paveikti cheminiu medziagu - panaudoti ir balzama. Nusausintus ranksluosciu plaukus issukuoti retomis sukomis. Kliento pageidavimu panaudoti sukuosenos tvirtinimo priemones: salto plauku susukavimo losjona, putas.
pries sukant butina tvarkingai atskirti plauku sruoga. Tam naudojamos sukos su koteliu. Ismokti tvarkingai ir greitai atskirti plauku sruoga ne taip paprasta. Rekomenduojame, skirstant sruogas, suku koteli laikyti ne vertikaliai galvos atzvilgiu, o palenkta, istrizai. Turite atskirti plauku sruoga, kurios pagrindas - staciakampis. Sio staciakampio krastines turi buti lygios su pasirinkto suktuko matmenimis:
- sruoga ne ilgesne uz suktuka,
- sruoga ne platesne uz suktuko skersmeni.

Atskirta sruoga butina nuo pasakniu gerai issukuoti per visa jos ilgi. kaire ranka laikoma itempta 90 grad. kampu i galva sruoga, o desineje rankoje - sukos ir suktukas. Suktukas pridedamas prie plauku galu. Kaire ranka ne tik laiko sruoga, bet jos pirstai spaudzia plauku galus prie suktuko, suktukas su plaukais lengvai pasukamas i save. Kai suktukas apsuktas plaukais viena karta, suku koteliu galima dar patikrinti sruogos galiukus.



Kodel si operacija taip skrupulingai aprasoma? Todel, kad cia pradeda formuotis teisingi darbo operaciju atlikimo principai.
Susipazine su plauku sukimo taisyklemis, tesiame saltojo plauku susukavimo suktukais tema.
Norint padaryti pageidaujama sukuosena, butina moketi pritaikyti ir sukimo budus. Priesingu atveju bus neimanoma sudestyti sukuosenu elementus pagal pageidavima.

http://korenevskiylt.blogspot.lt/2015/09/hairstyles.html

GrazuteRoom
GrazuteRoom

No comments:

Post a Comment