Tuesday, June 3, 2014

3.3.7. Baziniai klasikiniai moteriski kirpimai - Moteriskas plauku kirpimas "Kare"


Sis kirpimas rekomenduojamas ivairaus amziaus moterims. Kerpami svariai isplauti, dregni plaukai. Klasikinio kirpimo  "Kare" (teisi linija) pagrindu modeliuojama daug kirpimu.



Plauku skirstymas:
- nuo ausies iki ausies per auksciausia virsugalvio taska
- vertikaliu skyrimu pakausio dalis dalijama i dvi dalis.

Kirpimo technologija:
Kirpima pradedame nuo pakausio apatines dalies. Pakausio apatineje dalyja pagal plauku augimo krasta atskiriame trikampio formos sruoga, nusukuojame ja zemyn ir paimame is vidines pirstu puses. Sruoga tempiama siek tiek vidurio link, o pirstai laikomi istrizai, kad plaukai pailgetu veido lank. Taip nusukavus ir istempus plaukus, sruoga nukerpama norimo ilgio.  Visos kitos pakausio dalys skirtomos tokiais pat trikampiais. Sruogos nusukuojamos zemyn, istempiamos vidurio link ir kerpamos lygiuojantis i pries tai nukirpta sruoga. Kiekviena sruoga paliekama siek tiek ilgesne uz pries tai esancia, kad gautume vidini gradavima. Taip pakirpti plaukai patys sukasi i vidu (a).
Paskui kerpami smilkiniu dalies plaukai. Smilkiniu apatineje dalyje pagal plauku augimo krasta horizontaliu skyrimu atskiriama plauku sruoga, nusukuojama zemyn ir, laikant pirstus siek tiek istrizai, nukerpama, lygiuojantis i nukirptus pakausio dalies plaukus. Taip kerpami plaukai visoje smilkinio dalyje iki virsugalvio vidurio. Kerpant smilkinio dalyje, taip pat atliekamas vidinis gradavimas. Analogiskai kerpami plaukai kito smilkinio dalyje (b).
Jei kliente pageidauja kirpciuku jie kerpami atskirai. Virsugalvio dalyje, prie veido atskiriame trikampio formos sruoga (norimo storio) ir nukerpame akiu lygyje (c).
Po kirpimo visi plaukai nusukuojami nuo veido ir patikrinamas kirpimas. Plaukus sukuojame fenu ir sepeciu, uzsukdami galus i vidu. Galima naudoti plauku standinamasias medziagas bei laka.

Kare su tiesiu kirpciuku

Kare be kirpciuku


http://grazuteshop.hostingsiteforfree.com/Baner/1.gif

No comments:

Post a Comment