LovSurfing

GrazuteRoom.lt

Friday, June 28, 2013

Национальность Литовец - Lietuvaites

Что есть термин Литовец. Понятно это не может быть национальностью в понимании этнос (Ethnicity or Ethnic Group), Tauta. В понимании тех кто причисляет себя россиянам и литовцам это Erbuntertänigkeit. То есть политико-правовая односторонняя связь физического лица и монарха. Понятно, что и российская и литовская политическая диаспора понимают своих граждан, pilieciai как людей прикрепощенных к себе и это толирируют. Отсюда и трактование английского Nationality как Pilietybe, национальности, а не Ethnic Group как принято в цивилизованных странах.
Да собственно важно не это, важно что каждый этнос имеет свою генетическую группу... например центральная полоса россии это R1A, этнические жители сибири N1C, а вот этнические литовцы как этнос причисляющий себя к скандинавам должен иметь I1. И как то глупо выглядит когда человек с гаплогруппой Тверской губернии имеет претензии к причислению себе и своего потомства к Скандинавскому этносу только потому, что кто то и когда то завез его предков на Балтийскую территорию как лояльных тотаритарному режиму)

Sunday, June 23, 2013

Ivana Kupala - Rasa, Rasos šventė, Kupolės, Saulės, Krešės

Slaviska  pagoniška šventė (zureti Slavu mitologija), suprasdamas kaip Ivano Diena kur prasme i Saulėgraža. Su krikščionybės plitimo ant slavu sita diena buvo prirista prie Jonu Krikstytoju.

Svente Ivano Diena priestarauja mitologija Asov, ir yra vienas is daugybes faktu, kaip ne prie Rumu, ne prie Skandinaviskos mitologijos lietuvaiciai neturi ni jokios prieraisumo, o kelias naudojamas jo kalbos zodziu indoeuropiečių kilmės ne daugiau, kaip pasiskolinti priezasciu  trūkumo Lietuvos kalbos is Vikingu arba kaip jie vadino Varjagov. Toliravimas Lietuvoje Vergu svente rodo, kaip vadovauja salis Vergai, Slavai, o musu Skandinavisku, Vikingu, Slechtiska, Bajoriska kraujas kankina ir niekina. Jie vadina mus Rusais ir raso musu pilietybe kaip tapatybe, galbut nuo musu genties Vikingų, arba kaip mus vadino cia Variagu Rusu. Lietuviai ne Garbina Karalisko Krauja ir tarnauja tik stabai ir savo pilvui. Religijos bus to Kriscionisko arba dar kokio nors turi del ju prasmes ne kaip tradicijos, o kaip irengimas vadovauti saliai toleravimo komunistu, fasistu principai, ir cia liudna.

Lietuviai yra Slavai, vergai, kurie amzinai moka savo krauju ir krauju givybes savo artimo rato uz galimybe naudoti vaisiai civilizacijos, kurie asmeniskai nesugalvoti,  realizuoti negali.